Wordpress
Hemsida som är enkel för användarna och minst lika enkel för dig att driva.

Hemsida i WordPress

Komplexiteten med hemsidor idag beror på en mängd olika faktorer. Användningsområden är breda ur perspektivet att det finns många alternativ till att använda Internet. Skärmar finns i mängd olika storlekar beroende på apparaturer som används.

Den ska fungera i allt från skärmar som får plats i handen, till platt-tv apparater. Har du telefonen stående i handen eller i liggande läge. Hur ser hemsidan då ut på dator med liggande rektangulär form.

Webbdesign är en annan del, där text och bild ska samspela med varandra för att exempelvis kunna synas i eftertraktade sökmotorer.

Den tekniska utvecklingen är den sistnämnda utmaningen. Nya telefoner byggs, operativsystem uppdateras tillsmamans med alla olika program vi använder i datorer. Statistik om besökare ska mötas upp med nyckeltal, omsättning, marginaler ska kontrolleras. Aktivitet från nyhetsbrev och sociala medier ska kunna spåras.

Som sagt, parametrarna är många, men det är vårt jobb att hålla reda på dem. Vi levererar en hemsida som är komplett, fungerar i samtliga lägen. Du kan dessutom uppdatera information på ett enkelt sätt, utan att behöva kodning. Vare sig du håller i mobilen, eller ipad eller dator i närheten. Ska du kunna ändra ett pris, eller ta bort en produkt / tjänst som för tillfället inte finns att tillgå.

Teknik
Hemsida som anpassas efter olika skärmar.
Användarvänlighet är inte bara samansättning av färger och typsnitt. Det ska funger i olika skärmupplösningar, operativsystem och webbläsare.
Teknik
Hemsida som anpassas efter olika skärmar.
Användarvänlighet är inte bara samansättning av färger och typsnitt. Det ska funger i olika skärmupplösningar, operativsystem och webbläsare.
Magisk balans mellan olika enheter
Webbdesign, logotyp och hemsidan ska inte bara vara användarvänlig på stora skärmar. Utan även anpassningsbar för olika typer av enheter. Exempelvis mobiler och det är inte bara i en sorts mobil enhet, det finns många modeller, och även surfplattor.
Omkring 30% av betalande kunder inom e-handel kommer från smarta  mobiler.
Källa Demandware Shopping index.
I takt med att mobilvänligare sajter byggs, växer e-handel från mobiler.
Möter din hemsida kraven från konsumenter?
Design och information i hemsidor måste anpassas efter skärmar och vårt beteende att använda Internet .
Är typsnittet för liten på mobilen, eller för stor. Vi ser till att alla detaljer är anpassat för olika enheter.

WordPress – Vald av stora varumärken

WordPress är ett kraftfullt verktyg för att hantera din hemsida som är byggd med öppen källkod. Vilket innebär att utvecklare från hela världen bidrar till att skapa en plattform, som inte innebär dyra licens-kostnader. Flera kända varumärken använder WordPress med arguemnt som fri från licensavgifter, flexibilitet, användarvänlighet och mycket mer.

Microsoft

Microsoft för deras nyhetssajt www.news.microsoft.com

Mercedes-Benz

För deras Corporate-hemsida www.mercedes-benz.com/en/

Sweden.se

För Sveriges officiella hemsida  www.sweden.se

Sony Music

För deras Corporate-hemsida www.sonymusic.com
Kraftfull, samtidigt som enkel.
Hemsida i WordPress ger tillfälligheten att växa samtidigt som ditt företag växer. Systemet bygger på moduler där man kan lägga till befintliga eller skräddarsydda system som integreras. Spetskompetens hos utvecklare ligger i att veta vilken funktion som ska användas för bäst drift och säkerhet. Alternativt upphandla och eller implementera nya skräddarsydda.

Redigera din hemsida på ett modernt och enkelt sätt med Divi 3.0

Typ Såhär ….!

REFERENSER

EN HANDFULL FÖRETAG SOM VALT ATT ARBETA MED OSS.

”Kunnig, levererar det han lovar. Bred spetskompetens vad gäller design i möte med teknik, människor och användningsområden.  ”
Christian G.
VD HODS MEDCIAL AB
”Driftig, tillmötesgående och nytänkande. Kommer med inspiration som speglar dig och målen du har med din hemsida. Fantastisk!!.”
Stefani D.
VD – Salong FåFäng
”Konstnär, ärlig, kunnig och hjälpsam. Supernöjd!! Fått mer än vad som förväntades med mängd olika funktioiner och installationer”
Jeanette H.
Grundare – VidDinSida Stockholm

UPPDRAG

SALONG FÅFÄNG

-WEBBDESIGN

-INSTALLATION

WWW.SALONGFÅFÄNG.SE

LASERUTRUSTNING

-LOGOTYP

-WEBBDESIGN

-INSTALLATION

WWW.LASERUTRUSTNING.COM

OPERAKLINIKEN

-LOGOTYP

-WEBBDESIGN

-INSTALLATION

WWW.OPERAKLINIKEN.SE

DERMASHOPPEN

-UPPHANDLING AV LOGOTYP

-WEBBDESIGN

-WEBBUTVECKLING

-KONVERTERINGSOPTIMERING

-ANALYS GOOGLE ANALYTICS

WWW.DERMASHOPPEN.SE

VID DIN SIDA

-WEBBDESIGN

-WEBBSHOP

-INSTALLATION

WWW.VIDDINSIDA.NU

TEAM H PROJEKTLEDNING

-LOGOTYP

-WEBBDESIGN

-COPY

-INSTALLATION

WWW.TEAMH.NU

MIND YOUR SOUND

-WEBBDESIGN

-COPY

-INSTALLATION

WWW.MINDYOURSOUND.SE

Boka ett möte